1 / 54

Red Apple Inn

Vancouver, Kanada

Om Zhangjiajie

Red Apple Inn ligger i Zhangjiajie och placerar dig 16 km från Huanglonggrottan och 20,8 km från Wulingyuan Scenic Area. Detta pensionat ligger i samma region som både Wulingyuan Scenic Reserve och Gula drakens grotta. Känn dig som hemma i ett av de 26 rummen. Sängen har duntäcken och egyptiska bomullslakan. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 0,2 km
Huanglonggrottan - 16 km
Wulingyuan Scenic Area - 20,8 km
Sea of Clouds - 29,6 km
Yuhuangdong Grotto - 43,1 km
Former Residence of Helong and Helong Memorial - 51,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Zhangjiajie (DYG) - 52,2 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta på pensionatets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: CNY 100.0 per vistelse

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för kontinental frukost: CNY 20 för vuxna och CNY 20 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Red Apple Inn

Adress

Red Apple Inn

Zhangjiajie, Kina

N 29.355754 E 110.392485

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare