1 / 100

No.5 Valley Lodge

Vancouver, Kanada

Om Zhangjiajie

No.5 Valley Lodge ligger i Zhangjiajie (i området Wulingyuan), en 3 minuters promenad från Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area. Detta bed and breakfast med exklusiv profil ligger 16,2 km från Huanglonggrottan och 21,1 km från Wulingyuan Scenic Area. Känn dig som hemma i ett av de 40 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och vattenkokare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 0,3 km
Huanglonggrottan - 16,2 km
Wulingyuan Scenic Area - 21,1 km
Sea of Clouds - 29,8 km
Yuhuangdong Grotto - 43,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Zhangjiajie (DYG) - 52,4 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här kan du koppla av i en av 2 utomhuspooler, och du har även tillgång till karaoke. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Detta bed and breakfast har 5 restauranger och erbjuder också möjligheten att stanna på rummet och nyttja dess rumsservice. Koppla av med en drink på boendets bar eller en av 2 poolbarer. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 09.30. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 68 för vuxna och CNY 68 för barn
  • Avgift för flygtransfer: CNY 300 per fordon (enkel resa)
  • Avgift för extrasäng: CNY 300.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över No.5 Valley Lodge

Adress

No.5 Valley Lodge

Zhangjiajie, Kina

N 29.35304 E 110.39065

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare