1 / 100

Om Zhangjiajie

Purespace ligger i Zhangjiajie (i området Wulingyuan), en kvarts bilfärd från både Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area och Wulingyuan Scenic Reserve. Detta pensionat ligger 42,3 km från Zhangjiajie National Forest Park och 23,4 km från Gula drakens grotta. Känn dig som hemma i ett av de 4 rummen med dvd-spelare. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och regndusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 0,1 km
Wulingyuan Scenic Reserve - 10,3 km
Gula drakens grotta - 23,4 km
Zhangjiajie Grand Canyon - 35,4 km
Yuhuangdong Grotto - 35,4 km
Wǔlíngyuán - 37,8 km
Puguang Temple - 38 km
Bailong-hissen - 39,8 km
Stora porten vid Tianmenberget - 39,8 km
Zhangjiajie National Forest Park - 42,3 km
Tianmenbergets kabelspårvagn - 45 km
Zhangshuta Site - 46,2 km
Huanglonggrottan - 47,2 km
Xiaohe Rock Patch - 49 km
Chabei Spring - 50,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Zhangjiajie (DYG) - 35,9 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer till hotellet mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som utomhuspool och bubbelpool. Detta pensionat har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Du kan äta på pensionatets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. En gratis frukost enligt egen beställning ingår. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för flygtransfer: CNY 200 per fordon

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Purespace

Adress

Purespace

Zhangjiajie, Kina

N 29.312186 E 110.474585

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare