1 / 39

Hotel Engiadina

St. Moritz, Schweiz

Om Zuoz

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och expressincheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt och parkering (avgift tillkommer) är tillgänglig på plats. Detta hotell erbjuder ski-in/ski-out och ger dig tillgång till bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Den kostnadsfria skidbussen gör det enkelt för dig att ta dig till skidbackarna. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotel Engiadina

Adress

Hotel Engiadina

Zuoz, Schweiz

N 46.600843 E 9.959442

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare