Alltid lägsta pris på färja

 

Börja semestern med en paus. Njut av god mat, koppla av och shoppa allt det du behöver under resan. Välj själv vilken av våra tio färjelinjer som passar dig bäst.

Du får alltid marknadens lägsta pris på Stena Line och Scandlines om du bokar färja och boende samtidigt.

Sök och boka färja här

 

Göteborg - Kiel

Göteborg - Kiel

Restid: 13 tim 30 min

Från 3.340kr t/r

För när du parkerat bilen ombord och njuter av känslan av att vara på väg till Tyskland och Europa, eller kanske är på en kryss med oss, så startar resan alltid med en avkopplande kväll ombord. Hur avkopplande den blir är förstås upp till dig. Våra nya båtar är utformade med fokus på det goda livet, du äter och dricker gott, du shoppar lite vardagslyx och du ser solen gå ned vid horisonten. Men det kanske bästa av allt är att här finns tid att umgås med nära och kära.

Göteborg - Frederikshavn

Göteborg - Frederikshavn

Restid: 3 tim 15 min

Från 2.298kr t/r

Så fort du parkerat ombord är du redan långt bort från vardagen. Här räcker tiden lite längre. Ät en god middag, ta en lönande tur i butiken eller njut av några sköna timmar på däck. Sun Deck med bar finns på vissa av våra fartyg till Danmark, Tyskland och Polen.

Varberg - Grenå

Varberg - Grenå

Restid: 4 tim 15 min

Från 2.298kr t/r

Välkommen ombord på vår familjevänliga Stena Nautica, som gör vägen till LEGOLAND® både kortare och roligare. Båten erbjuder mycket plats för barn med spring i benen, och för mamma och pappa finns en välsorterad butik med låga sjöpriser, restaurang och café. Biografen visar bioaktuella filmer till bra priser. Upp till två avgångar per dag. Båten är rökfri inomhus.

Karlskrona - Gdynia

Karlskrona - Gdynia

Restid: 10 tim 30 min

Från 2.830kr t/r

På våra fartyg mellan Karlskrona och Gdynia njuter du av Ledighet de Luxe. En avkopplande spaavdelning, mingelvänliga barer, en fulladdad butik, dansgolv med svängrum och restauranger för alla smaker gör det lätt att trivas.

Oslo - Frederikshavn

Oslo - Frederikshavn

Restid: 8 tim 30 min

Från 1.620kr t/r

Oslo - Frederikshavn är en perfekt start på din resa. Ombord kan du fly vardagen och tiden verkar stå still. En härlig paus på väg mot målet. En resa med Stena Saga gör hela familjen på gott humör. Ombord har barnen roligt med olika aktiviteter och för de vuxna finns fina shoppingmöjligheter och en ny stor spa-avdelning. Är ni hungriga erbjuds ni á la carte eller familjebuffé. - Allt medan bilen står tryggt parkerad på bildäck.

Helsingborg - Helsingør

Helsingborg - Helsingør

Restid: 20 min

Från 850kr t/r

Med Scandlines Helsingborg-Helsingör tar du dig till Danmark på 20 min. Du vet väl om att alla ordinarie fartyg på linjen har fått en ny fräsch inredning under året 2011-2012? Vi har blåst bort det gamla och tagit inredning och komfort in i 2010-talet! Vi seglar var 15:e minut så det går alltid en färja som passar. Ombord får du en skön paus, shopping och god mat. Den klassiska räkmackan eller den röde pölsen är väl ett måste.

Rødby - Puttgarden

Rødby - Puttgarden

Restid: 45 min

Från 1.580kr t/r

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör, Rödby-Puttgarden. Avgång Rödby var 30:e minut större delen av dygnet. Checka in på 15 sekunder Har du en Scandlinesbiljett kan du själv automatvisera dig (checka in) på linjerna Helsingborg-Helsingör, Rödby-Puttgarden. Snabbt, enkelt och bekvämt.

Ferry _image

Gedser - Rostock

Restid: 1 tim 45 min

Från 2.300kr t/r

När du ska bila vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör, Gedser-Rostock. Avgång Gedser varannan timma större delen av dygnet. Checka in på 15 sekunder Har du en Scandlinesbiljett kan du själv automatvisera dig (checka in) på linjerna Helsingborg-Helsingör, Gedser-Rostock. Snabbt, enkelt och bekvämt.

Trelleborg - Rostock

Trelleborg - Rostock

Restid:Dag 6 tim, natt 7 tim 30 min

Från 2.398kr t/r

Här börjar vägen ut i Europa. Trellborg-Rostock är utmärkt när du vill komma fram utvilad och du når direkt Autobahn och Europas alla smultronställen. Börja med Rostock - en levande universitetsstad med myllrande folkliv och ett intressant kulturliv. Gå en promenad i hamnen i Warnemünde - bara ett stenkast från Rostock centrum. På bara två timmar når du världsstaden Berlin. Upplev konst, nattliv, museer, lyxig shopping, teater, restauranger och cafeér.

Trelleborg - Sassnitz

Trelleborg - Sassnitz

Restid:6 tim

Från 2.198kr t/r

Börja bilsemestern hos oss, ta snabbaste och kortaste sjövägen, passa på att äta, umgås, shoppa och ta det lugnt på soldäck. Via Trelleborg - Sassnitz når du den sköna ön Rügen på knappt 4 timmar, ett semesterparadis med massor att se och uppleva. Riktigt bra shopping är en självklar del av resan med Scandlines. Vårt sortiment för ombordshopping såväl som för Bordershoppen i Sassnitz hittar du på www.scandlines.se. Här börjar också vägen till Polen och kontinenten.