Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line
Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line

Varberg–Grenå med Stena Line är en väg till Jylland

Grenå är en trevlig stad på Jylland och går Stena Lines färjor 2 gånger per dygn. Färjeöverfarten Varberg – Grenåtar tar ca 4 och 15 minuter. Ombord på Stena Lines färjor har du bra shopping och god mat i restaurangerna. Ombord på Stena Lines familjevänliga färja Stena Nautica finns mycket som gör resan till LEGOLAND® både kortare och roligare. Båten erbjuder mycket plats för barn med spring i benen, och för mamma och pappa finns en välsorterad butik med låga sjöpriser, restaurang och café. Biografen visar bioaktuella filmer till bra priser. Upp till två avgångar per dag. Båten är rökfri inomhus. Du har nära till Skagen, Billund och alla aktiviteter längs Västerhavet. I Billund lockar Legoland och badlandet Lalandia för en barnsemester.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det från ca 400 kr till 1375 kr för en personbil med passagerare enkel väg. Priserna ändras beroende på tid mellan bokning och avgång.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo. 

Information om Grenå och Jylland

Här hittar du lite information om Jyllands sevärdheter karta, väder och roliga saker att göra på Jylland. Du hittar alla Sembos hotell och boende på Jylland här.

Jylland    Grenå    Skagen     LEGOLAND®

Bilsemester och hyra hus i Danmark

Ska du bila i Danmark och på Jylland så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Damnark för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Bilsemester i Danmark    Hyra hus i Danmark

*Med reservation för ändrade priser

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel    Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia    Nynäshamn-Ventspils