Hem » Våra resmål » Frankrike
Frankrike
 

Frankrike

För en minnesvärd och upplevelserik resa!

Vi kan skryta med att ha Sveriges bredaste Frankrikeutbud. Med oss kan du resa till Rivieran, Paris eller något av Frankrikes kulturlandskap i norr, söder och väster.

Franska Rivieran bjuder på magnifika vyer över Medelhavet och bergen. Längre västerut – i landskapen Languedoc och Roussillon – hittar du landets bredaste och långgrundaste sandstränder, perfekt för dig som längtar efter sol & bad på din semester.

I Norra Frankrike ligger de kända landskapen Normandie och Bretagne. Hit åker du för de historiska minnesmärkena och de långsträckta sandstränderna.

På en resa längs den vackra Atlantkusten kan du upptäcka många fina och klassiska badorter med långgrunda sandstränder.

I världsmetropolen Paris, som enligt fransmännen själva är ”La plus belle ville du monde” – världens vackraste stad, finns något för alla smaker - både shopping, kultur och nöjen. I storstaden Paris är utbudet av boende stort och hos oss finner du många prisvärda hotell och lägeneheter.

När maten är en stor del av semestern

Maten har en central roll i den franska kulturen. Varje region har sina specialiteter som självklart ackompanjeras av det lokala vinet. Även i mindre landsortsstäder finns restauranger för alla smaker. En lyxig gourmetmiddag eller en enkel trerätters på en mysig bistro? Valet är ditt och vi törs lova att du inte blir besviken.


Visa mer Visa mindre