Våra resmål » Maldiverna » Maldiverna
Maldiverna

Maldiverna

Paradiset på jorden med drömlika boenden, stränder och upplevelser!

Sök och boka resa

search

Maldiverna

Paradis, exotiskt drömresmål och lyxresort, ja detta är vad Maldiverna förknippas med och många drömmer om att åka hit. Maldiverna är ett populärt resmål för att spendera en romantisk semester på och även sin bröllopsresa, men många åker hit för att bara njuta av den exotiska miljön, sola på den kritvita sandstranden och bada i det turkosa vattnet. Huvudön och huvudstaden heter Malé och det är där som den internationella flygplatsen ligger. Härifrån kan du ta dig vidare med inrikesflyg eller båt beroende på vilken ö du ska semestra på. De flesta öarna är så pass små att du kan gå runt dem så det känns verkligen som du har en egen liten ö.

Drömlika boendeupplevelser

Maldiverna är känt för sina bungalows och villor mitt ute i vattnet och här sparas det inte på lyx och bekvämligheter så det gäller att ha den stora plånboken med sig. Med en egen bungalow eller vattenvilla kan du precis utanför dörren ta dig en simtur i det turkosa vattnet eller kanske dyka och upptäcka de vackra korallreven. Vissa bungalows och vattenvillor är även inkluderade med egen pool. En av lyxresorterna är [Soneva Fushi] (http://www.sembo.se/d/Hotels/Search.aspx?q=Soneva+Fushi+(MV-H109660)%2c+Maldiverna&useDefaultDates=True&numberOfNights=1&lpc=True&pax=rpp&showInline=True&af=True) i Baa Atoll där boendet kallas för Crusoe Villas och är inspirerade för att få känslan av en Robinson Crusoe upplevelse. Soneva Fushi har blivit känt för sitt ekotänk med lokala material och organisk mat med enastående service. Här får du en egen cykel att utforska ön med och maten på resorten är en upplevelse i sig då det bland annat finns både glass- och chokladrum för den sötsugne. En annan lyxig resort är [Baros] (http://www.sembo.se/d/Hotels/Search.aspx?q=Baros+Maldives+(26051)%2c+Maldiverna&useDefaultDates=True&numberOfNights=1&lpc=True&pax=rpp&showInline=True&af=True) i North Male Atoll och denna lilla ö passar framför allt par som vill njuta av lyx. Denna resort är barnfri men många övriga resorter på Maldiverna är barnvänliga. När du anländer till Baros bjuds du på ett glas champagne för att sedan checka in på din egna vattenvilla. Här finns ett eget korallrev att utforska, spa, restauranger, barer och arrangerade utflykter.

Varför inte förverkliga drömmen om ett exotiskt paradis och boka din resa till Maldiverna för en lyxig upplevelse värd att minnas. Funderar du på vilken ö du ska resa till och vilket boende du ska välja så hjälper vi gärna dig att hitta ditt perfekta [boende på Maldiverna] (http://www.sembo.se/d/Hotels/Search.aspx?q=Maldiverna%2c+Maldiverna&useDefaultDates=True&numberOfNights=1&lpc=True&pax=rpp&showInline=True&af=True) och även en ö som passar dig.

Flyg till Maldiverna: Ca 10 timmar. Valuta: MVR (Rufiyah) Språk: Divehi (maldiviska). Tidsskillnad: 4 timmar, vintertid. Visum: Krävs för att resa till Maldiverna. Nordiska medborgare får turistvisum vid ankomst som gäller i 30 dagar.

Läs mer

Dölj

Visa karta