Sök och boka resa

search
Maldiverna
» Våra resmål » Maldiverna » Maldiverna » Maldiverna

Maldiverna i Maldiverna

Där semesterdrömmar går i uppfyllelse

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Maldiverna i Maldiverna

Ta ett djupt andetag, sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och pusta ut – för på Maldiverna finns det ingen anledning att jäkta. Det här är resmålet för dig som längtar efter en stillsam semester fylld av harmoni och njutning, i en drömlik miljö. Här om någonstans kommer du kunna öva dina färdigheter i att göra ingenting, fokusera på din nära & kära och bara ta dagen som den kommer.

Maldiverna är en stor grupp av små öar som omges av nästan osannolikt turkost badvatten. Här är precis så vackert som du har föreställt dig! Stränderna är vykortsvackra med vit, finkornig sand och kantas av skuggande palmträd. Perfekt för lata dagar i solen med en svalkande drink i handen serverad direkt ur en söt kokosnöt. Skulle du någon gång vilja trotsa semesterlugnet kan du förslagsvis roa dig med dykning eller snorkling, som här är i världsklass.

Att välja boende kan bli svårt eftersom våra utvalda hotell är så sagolikt vackert belägna och erbjuder i regel mycket hög servicenivå. Vi törs garantera att du kommer bo som i dina drömmar och bli rejält bortskämd!

VIKTIGT För att komma till atollerna krävs transfer från flygplatsen. Beroende på bokat boende kan detta ingå i priset. I de fall där transfer INTE ingår betalas detta på plats. Vänligen kontrollera vad som gäller för respektive boende vid bokningtillfället. Ankommer du sent eller avreser tidigt finns ingen transfer att tillgå och då kommer en övernattning på flygplatsen att vara nödvändig (ingår ej). Vänligen kontrollera vad som gäller för din resa. Vid ankomst erhåller nordiska medborgare visum som gäller 30 dagar. Passet ska vara giltigt minst 3 måndader vid hemresan och innehålla 2 ostämplade sidor.