1 / 41

Cleopatra City Hotel

Alanya, Turkiet

Om Alanya

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till privat strand, ett dygnet runt-öppet gym och utomhuspool. Detta hotell i belle époque-stil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Den kostnadsfria bussen gör det enkelt för dig att ta dig till stranden. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

På hotellets kafé kan du stilla hungern, och du kan även köpa snacks i deras livsmedelsaffär/närbutik. Avsluta dagen med en drink på boendets strandbar.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa antingen negativt covid-19-testresultat eller dokument som bevisar fullständig vaccination mot covid-19.

Karta över Cleopatra City Hotel

Adress

Cleopatra City Hotel

Alanya, Turkiet

N 36.554244 E 31.980454

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare