1 / 73

Cas Ferrer Nou Hotelet

Alcudia, Spanien

Om Alcudia

Gäster har tillgång till bland annat dator, expressincheckning och expressutcheckning. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och transport till/från färjeterminal. Koppla av och varva ned med massage och kroppsbehandlingar. Detta pensionat i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider och massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta pensionat innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Cas Ferrer Nou Hotelet

Adress

Cas Ferrer Nou Hotelet

Alcudia, Spanien

N 39.854053 E 3.122223

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare