Sök och boka resa

search
Alcudia
» Våra resmål » Spanien » Mallorca » Alcudia

Alcudia i Spanien

Alcudia - Mallorcas mest familjevänliga område

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Alcudia i Spanien

Alcudia på Mallorca är sen flera år ett av Medelhavets mest populära resmål för barnfamiljer. Anledningarna till att Alcudia är så omtyckt är många men stranden, korta avstånd och inga nivåskillnader är några av dem.

Ett mångsidigt resmål

Alcudia kan vi dela upp i tre områden. Bahia de Alcudia med sin 14 km långa och sällsynt barnvänliga strand är väl tilllrättalagt med restauranger och välsorterade supermarkets. Hamnbyn Puerto de Alcudia håller hög klass på restaurangutbudet och är väl värt att besöka med sin trevliga strandpromenad. Gamla Stan har bakom sina ringmurar genomgått en påtaglig förvandling. Där finns numera åtskilliga små gemytliga restauranger och barer därtill många spännande butiker.

Bra boende och många aktiviteter

Sembo har ett varierat urval av boendealternativ på Alcudia. Vi har hotell och familjelägenheter där det får plats upp till 6 personer men vill du hellre bo direkt vid stranden, eller ett stenkast från gamla stan, så har vi lägenheter där för upp till 4 personer. Alcudia är också en bra utgångspunkt för andra aktiviteter som cykling, golf och utflykter med bil. Varje söndag och tisdag är det marknad i Gamla Stan, dit går lokalbefolkningen för att göra veckans inköp av bland annat frukt och grönt. En dagsutflykt till Palma de Mallorca är att rekommendera, du tar dig lätt dit med lokalbussen eller hyrbil.