1 / 46

Om Appleby-in-Westmorland

Appleby Castle ligger i Appleby-in-Westmorland, en fem minuters bilfärd från både Yorkshire Dales National Park och Appleby Castle. Detta slott ligger 0,3 km från Courtyard Gallery och 4,6 km från Appleby Golf Club. Känn dig som hemma i ett av de 15 individuellt inredda rummen. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Appleby Castle - 0,1 km
Courtyard Gallery - 0,3 km
Yorkshire Dales National Park - 4,7 km
Appleby Golf Club - 4,6 km
Eden Valley Railway - 9,4 km
Kennedys Fine Chocolates - 12,4 km
Acorn Bank - 13,5 km
Brough Castle - 14,3 km
North Pennines - 14,6 km
Smardale Gill National Nature Reserve - 15 km
Orton Community Park - 15,8 km
Whinfell Forest - 16 km
Kirkby Stephen Library - 16,2 km
Lesley Rowe - 16,2 km
Stainmore Railway Company Ltd. - 17,7 km

Den största flygplatsen i närheten är Carlisle (CAX) - 62,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och bagageförvaring. Planerar du ett event i Appleby-in-Westmorland? På detta slott finns det event- och konferensutrymmen på upp till 50 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till bubbelpool. Detta slott i tudorstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Du kan äta lunch på slottets restaurang Malice Scourge Tea Room eller beställa snacks på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Komplett frukost serveras mot en avgift.
  • Avgift för komplett frukost: GBP 12.50 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Appleby Castle

Adress

Appleby Castle

Appleby-in-Westmorland, England, Storbritannien

N 54.57424 E -2.49078

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare