Våra resmål » Storbritannien
Storbritannien

Storbritannien

Semester i UK - en plats för alla

Sök och boka resa

search

Storbritannien

Storbritannien är känt för sitt vackra landskap, sina pulserande städer och sin mångkultur. Ett mycket trevligt resmål med stor variation. Det pittoreska inlandet är uppfriskande grönt och står i charmig kontrast med den dramatiska kusten. Att åka på bilsemester är ett trevligt val ocg det är enkelt att ta sig runt med bil. Vill du låta bilen stå är buss eller tåg ett bekvämt sätt att uppleva det bästa av detta stolta konungarike. England, Wales, i Skottland eller Nordirland välj en eller varför inte alla.

England – charm och puls

Engelska landsbygden är vida känd och man kan med säkerhet säga att London är en av Europas mest attraktiva städer. Här väntar dig ett hav med fantastisk shopping, spännande sevärdheter, fotboll, musikaluppsättningar alla längtar efter, mångkulturella smakupplevelser och god öl.

Skottland - mystik och sagolikt landskap

Väljer du att resa till Skottland istället kan du bl a besöka de omtyckta städerna Glasgow och Edinburgh. Här bjuds det på en semester med skön och avslappnad stämning. I de båda städerna finns det gott om affärer, restauranger och mysiga pubar där du kan avnjuta en god pint till traditionell musik. Även de små kustorterna charmar sin besökare och ej att förglömma de kända Highlands.

Bra att veta inför din resa Vi har många bra boende på hotell runt om i UK och du kan på ett enkelt sätt kombinera din vistelse här. Tillbringar du en vecka i England så passar det bra med en weekend i Skottland eller tvärtom.

Läs mer

Dölj

Visa karta