1 / 71

Romantik Hotel Braunschweiger Hof

Kassel, Tyskland

Om Bad Harzburg

Romantik Hotel Braunschweiger Hof ligger centralt i Bad Harzburg, en tio minuters bilresa från både Nationalpark Harz och Harz golfklubb. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,6 km från Burgberg-Seilbahn och 1,7 km från Bad Harzburger Sole-Therme. Känn dig som hemma i ett av de 76 individuellt inredda rummen med minibarer och platt-tv. Sängen har Select Comfort-madrass och duntäcken. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Harz golfklubb - 0,8 km
Bad Harzburger Sole-Therme - 1,3 km
Burgberg-Seilbahn - 1,4 km
Nationalpark Harz - 6,3 km
National Park Visitor Center TorfHaus - 10,8 km
Okers damm - 15,6 km
Gallery "Stoetzel-Tiedt" - 16,1 km
Musuem of Goslar - 16,1 km
Museum of late Middle Ages - 16,1 km
Museum im Zwinger - 16,2 km
Rathaus Goslar - 16,2 km
Goslar Christmas Market - 16,2 km
Domvorhalle - 16,7 km
Kejsarpalatset i Goslar - 16,7 km
UNESCO World Heritage Site Goslar - 16,8 km

Romantik Hotel Braunschweiger Hof rekommenderar att du använder flygplatsen Hannover (HAJ) - 115,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till inomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, skidförvaring och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan beundra utsikten över trädgården och avnjuta din middag under bar himmel på Behnecke, deras restaurang som specialiserar sig på regionala rätter. Föredrar du att ta det lugnt på rummet kan du beställa rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 4 stars.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 2.60 EUR per person per natt. Skatten gäller inte barn under 18 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för parkering utan tak: EUR 5.00 per natt
  • Avgift för husdjur: EUR 12 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.

Karta över Romantik Hotel Braunschweiger Hof

Adress

Romantik Hotel Braunschweiger Hof

Bad Harzburg, Tyskland

N 51.882224 E 10.5593187

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare