1 / 60

Om Bath

Lansdown Grove ligger i Bath, en fem minuters bilfärd från både Romerska baden och Thermae Bath Spa. Detta hotell med exklusiv profil ligger 20,9 km från Cabot Circus Shopping Centre och 22,3 km från University of Bristol. Känn dig som hemma i ett av de 61 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och vattenkokare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Royal Victoria Park - 0,6 km
No. 1 Royal Crescent - 0,7 km
Bath Assembly Rooms - 0,7 km
Royal Crescent - 0,8 km
The Circus - 0,8 km
Milsom Quarter - 0,9 km
Baths centralbibliotek - 1 km
Guildhall - 1 km
Jane Austen Centre - 1 km
Queens Square - 1,1 km
Theatre Royal Bath - 1,3 km
Parade Gardens - 1,3 km
Great Pulteney Street - 1,3 km
Kennet & Avon Canal - 1,4 km
The Little Theatre-biografen - 1,4 km

Lansdown Grove rekommenderar att du använder flygplatsen Bristol International Airport (BRS) - 31,7 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 3 mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även conciergetjänster, bröllopstjänster och en eldstad i lobbyn. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang The Lansdown eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift. Detta boende har fått sin officiella stjärnklassificering från VisitEngland, som är Englands nationella turismnämnd. Detta boende kommer att renoveras mellan 30 april 2024 och 7 maj 2024 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • Hiss
Under renoveringens gång gör man allt man kan för att minska oljud och störningar.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: GBP 5.0–20 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkering utan tak: GBP 10 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Lansdown Grove

Adress

Lansdown Grove

Bath, England, Storbritannien

N 51.390679 E -2.363728

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare