1 / 47

Widbrook Grange

Bath, Storbritannien

Om Bradford-on-Avon

I Bradford-on-Avon ligger Widbrook Grange på landet, en fem minuters bilfärd från både Kennet & Avon Canal och Tithe Barn. Detta hotell med spa ligger 15,1 km från Thermae Bath Spa och 21,7 km från Longleat safari- och äventyrspark. Känn dig som hemma i ett av de 19 rummen med smart-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar/dusch och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kennet & Avon Canal - 0,7 km
Tithe Barn - 2,1 km
Westbury House - 2,2 km
Barton Farm Country Park - 2,2 km
St Laurence Church - 2,4 km
The Trowbridge Museum and Art gallery - 2,8 km
Westwood Manor - 2,9 km
Old Town - 3,3 km
Avonleigh ekologisk vingård - 3,4 km
Southwick Country Park - 3,7 km
Herrgården Iford och Peto-trädgården - 4,7 km
The Courts Garden - 6,1 km
Farleigh Hungerford Castle - 6,5 km
Great Chalfield Manor - 7,3 km
Brokerswood Country Park - 10,7 km

Widbrook Grange rekommenderar att du använder flygplatsen Bristol International Airport (BRS) - 57,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat inomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Detta hotell i georgiansk stil har även gratis wi-fi, bröllopstjänster och en eldstad i lobbyn. Du kan stilla din aptit på detta hotells restaurang som serverar lunch och middag. Vill du hellre mysa på rummet har du dessutom tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Komplett frukost serveras mot en avgift på vardagar mellan 07.00 och 09.30.
  • Avgift för komplett frukost: GBP 18 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: GBP 15.00 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för sen utcheckning: GBP 20 (endast i mån av tillgång)
  • Spjälsäng (babysäng): GBP 25.0 per natt
  • Avgift för extrasäng: GBP 25.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.30 och 21.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Widbrook Grange

Adress

Widbrook Grange

Bradford-on-Avon, England, Storbritannien

N 51.340892 E -2.2454396

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare