1 / 50

Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel

Bristol, Storbritannien

Om Bristol

I Bristol ligger Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel, en kvarts bilfärd från både Cabot Circus Shopping Centre och Bristol Hippodrome Theatre. Detta hotell ligger 10,1 km från Hängbron i Clifton och 10,9 km från University of Bristol. Känn dig som hemma i ett av de 157 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, hårtorkar och tandborstar och tandkräm. På rummet finns telefon, skrivbord och vattenkokare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

UWE Bristol - 0,7 km
Southmead Hospital - 3,5 km
Aztec West Business Park - 4,7 km
The Mall at Cribbs Causeway - 4,9 km
Blaise Castle - 7,7 km
The Downs - 7,8 km
Wild Place Project - 8,1 km
The Kendleshire Golf Club - 8,2 km
Clifton Downs and Observatory - 9,5 km
Cabot Circus Shopping Centre - 9,5 km
Broadmead (köpcentrum) - 9,6 km
Old Market - 9,7 km
Banksy Graffiti Mild Mild West - 9,8 km
Hängbron i Clifton - 10,1 km
Castle Park - 10,1 km

Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Bristol International Airport (BRS) - 23,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och varuautomat. Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis frukostbuffé erbjuds på vardagar mellan 06.30 och 09.30 och på helger mellan 07.00 och 10.00.
  • Parkeringsavgift: GBP 5 per dag
  • Avgift för husdjur: GBP 25.00 per husdjur per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel

Adress

Holiday Inn Express Bristol - Filton, an IHG Hotel

Bristol, England, Storbritannien

N 51.508167 E -2.555984

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare