1 / 92

Villa del Arco Beach Resort & Spa Cabo San Lucas

La Paz, Mexiko

Om Cabo San Lucas

Villa del Arco Beach Resort & Spa Cabo San Lucas placerar dig i hjärtat av Los Cabos, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Medano Beach och Marina Del Rey. Denna resort med exklusiv profil ligger 3,4 km från Cabo San Lucas (golfklubb) och 4,2 km från Playa del Amor. Känn dig som hemma i ett av de 223 individuellt möblerade rummen med mikrovågsugn och platt-tv. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Islands and Protected Areas of the Gulf of California - 0,1 km
Cabo San Lucas bukt - 0,1 km
Medano Beach - 0,7 km
Luxury Avenue - 1,5 km
Plaza Bonita shoppingcenter - 1,7 km
Puerto Paraiso Mall (shoppingcenter) - 1,9 km
Marina Del Rey - 1,9 km
Plaza San Lucas - 1,9 km
Huichol-samlingen - 2 km
Zen-Mar Mask Gallery - 2 km
Rudos Gym - 2,2 km
Marlin Alley - 2,2 km
Casa de la Cultura - 2,2 km
PlayWin Casino - 2,3 km
Cabo San Lucas (golfklubb) - 2,3 km

Villa del Arco Beach Resort & Spa Cabo San Lucas rekommenderar att du använder flygplatsen Los Cabos Intl. Airport (SJD), Baja California, Mexiko - 45,5 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Los Cabos? På denna resort finns det event- och konferensutrymmen på upp till 420 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och gratis parkeringsservice finns på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat 2 utomhuspooler, 4 bubbelpooler och utomhustennisbanor. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Njut av lokala och internationella rätter på South American Grill, en av de 4 restauranger denna resort ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Slappna av med en god drink på en av boendets 4 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 37.99 MXN per boende per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: MXN 695–700 för vuxna och MXN 349–410 för barn (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: MXN 400 per person (enkel resa)
  • Avgift för flygtransfer per barn: MXN 400 (ålder från 4 till 11 år)
  • Avgift för extrasäng: MXN 500.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.

Karta över Villa del Arco Beach Resort & Spa Cabo San Lucas

Adress

Villa del Arco Beach Resort & Spa Cabo San Lucas

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Mexiko

N 22.89467 E -109.898794

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare