1 / 41

The Peridot Suites

Davao, Filippinerna

Om Davao

The Peridot Suites ligger i Davao (i området Buhangin), en kvarts promenad från både SM Lanang Premier och Robinsons Cybergate Davao. Detta hotell ligger 8,8 km från SM City Davao och 1,1 km från SMX Convention Center Davao. Känn dig som hemma i ett av de 28 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

SM Lanang Premier - 1 km
Robinsons Cybergate Davao - 1,1 km
SMX Convention Center Davao - 1,1 km
Damosa Gateway - 1,4 km
Casino Filipino - 2,2 km
Mindanaos taoisttempel - 2,2 km
Tribu K Mindanawan - 2,3 km
Bonsai Forest - 2,3 km
Abreeza Mall - 2,9 km
Zip City - 3,2 km
Davaomuseet - 3,3 km
Maxima Aqua Fun - 3,3 km
Victoria Plaza - 3,4 km
Sta. Ana Shrine - 3,7 km
Ramon Magsaysay Park - 4 km

Den största flygplatsen i närheten är Davao (DVO-Francisco Bangoy Intl.) - 6,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Detta hotell har även conciergetjänster och ett picknickområde. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Gratis frukost ingår.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 3 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta över The Peridot Suites

Adress

The Peridot Suites

Davao, Filippinerna

N 7.104677 E 125.625131

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare