1 / 54

Om Doncaster

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har badkar eller dusch och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och kaffe- och tebryggare, såväl som städning dagligen. Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och hiss. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll golfbana och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Detta hotell i georgiansk stil har även gratis wi-fi, en spelhall och bröllopstjänster. Owston Hall Hotel har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Boendet är stängt följande dagar: julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen. Följande anläggningar är stängda på söndag, onsdag, torsdag, fredag och lördag:

  • Fitnesscenter
Följande anläggningar är stängda på måndagar och tisdagar:
  • Fitnesscenter
  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Owston Hall Hotel

Adress

Owston Hall Hotel

Doncaster, England, Storbritannien

N 53.59331 E -1.170227

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare