1 / 53

Neo Hotel Linde Esslingen

Stuttgart, Tyskland

Om Esslingen

Neo Hotel Linde Esslingen ligger i Esslingen nära flygplatsen, en kvart med bil från både Mercedes Benz Museum och Cannstatter Wasen. Detta hotell med exklusiv profil ligger 19,7 km från Porsche-museet och 13,1 km från Mercedes-Benz Arena. Känn dig som hemma i ett av de 70 rummen med minibarer och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Technische Akademie Esslingen - 2,4 km
Nymphaea Zoo - 2,4 km
Haaga Schokoladen - 3,4 km
Kessler Sekt - 3,4 km
Esslingen Christmas Market - 3,4 km
Weingut Kusterer - 3,8 km
Esslinger Burg - 3,9 km
Christmas and Medieval Market - 6,3 km
Stuttgarts hamn - 8,8 km
Württemberg-mausoleet - 11,7 km
Hohenheimer Gärten - 11,8 km
Daimler AG huvudkontor - 12,2 km
Porsche Arena - 12,4 km
Hanns-Martin-Schleyerhalle - 12,4 km
Stuttgarts TV-torn - 12,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Stuttgart (STR) - 12,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Detta hotell har 3 konferensrum för olika typer av möten och events. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här erbjuds gym, inomhuspool och bastu. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Deras restaurang OXERY Restaurant&Grill, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Frukostbuffé serveras mot en avgift på vardagar mellan 06.30 och 10.30. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 18.00 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: EUR 15 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för tidig incheckning: EUR 20 (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för sen utcheckning: EUR 20 (endast i mån av tillgång)
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 12.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: EUR 30.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 3 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Neo Hotel Linde Esslingen

Adress

Neo Hotel Linde Esslingen

Esslingen, Tyskland

N 48.71904 E 9.31761

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare