1 / 100

The St. Regis Florence

Florens, Italien

Om Florens

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Här har du tillgång till fritidsnöjen som bubbelpool och ångbastu. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och bröllopstjänster. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • I enlighet med nationell eller lokal lagstiftning kan luftkonditionering vara begränsad till särskilda tider på dygnet under vissa delar av året.

Karta över The St. Regis Florence

Adress

The St. Regis Florence

Florens, Italien

N 43.772208 E 11.245207

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare