1 / 50

Om George

Fancourt ligger i George i affärskvarteren, en kvarts promenad från både Fancourt Golf Estate och The Cornerstone Lifestyle Centre. Detta hotell med lyxprofil ligger 2,6 km från The Links och 3,2 km från Redberry Farm. Känn dig som hemma i ett av de 115 rummen med minibarer och dvd-spelare. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Fancourt Golf Estate - 1,1 km
The Cornerstone Lifestyle Centre - 1,2 km
The Links - 2,7 km
Redberry Farm - 3,4 km
Kingswood Golf Estate - 4,7 km
George Museum - 6,1 km
Garden Route Botanical Garden - 6,9 km
Outeniqua Transport Museum - 8,2 km
Oubaai Golf Estate - 14,6 km
Freesia Spa - 14,6 km
Diaz Beach - 14,7 km
Bygracealone - 15,6 km
Herold Wines - 16,1 km
Garden Route National Park - 16,7 km
Cape Floral Region Protected Areas - 16,7 km

Fancourt rekommenderar att du använder flygplatsen George (GRJ) - 6,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. En golfrunda eller en simtur i en av 2 inomhus- och 2 utomhuspooler är utmärkta motionsalternativ. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och gratis barnpassning. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Njut av italienska köket på La Cantina, en av de 3 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger. Här erbjuds en gratis engelsk frukost dagligen mellan 06.30 och 10.30. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.
  • Avgift för flygtransfer: ZAR 145 per person (tur och retur)
  • Avgift för extrasäng: ZAR 1500.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 06.00 och 18.00.
  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Upp till 2 barn, 12 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Fancourt

Adress

Fancourt

George, Sydafrika

N -33.951309 E 22.406197

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare