1 / 28

St. Constantin Beach Hotel and Spa

Gouves, Grekland

Om Gouves

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och vattenautomat. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig på begäran) och transport till/från färjeterminal. Skäm bort dig med bland annat kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Boendet har även wi-fi mot en avgift, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över St. Constantin Beach Hotel and Spa

Adress

St. Constantin Beach Hotel and Spa

Gouves, Grekland

N 35.333337 E 25.315803

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare