Våra resmål » Grekland
Grekland

Grekland

Grekland - Solsäker semester vid kristallklart vatten!

Sök och boka resa

search

Grekland

Vi ger dig det bästa av Greklands underbara övärld samt storstaden Aten! Med Sembo har du alltid friheten att kombinera flyg och hotell som du själv vill. Välj när du vill resa, hur länge du vill stanna på din semester och hur du vill bo. Vi har lägenheter och hotell för alla smaker. Hos oss kan du dessutom hyra ditt eget hus! Flexibilitet som chartern har svårt att matcha och vi vet att du i Grekland klarar dig utmärkt på egen hand. Oavsett om du väljer att resa på bilsemster till fastlandet eller med flyg så är Grekland ett säkert kort.

Från Aten tar du dig lätt vidare till någon av de grekiska öarna eller varför inte stanna på fastlandet. 35 minuter från Atens city börjar Atens riviera och bara en kort båtresa bort finns härliga ön Egina. Väljer du Thessaloniki finns flera härliga semsterorter som t.ex Halkidiki som är en halvö formad som tre fingrar.

Vi har valt våra boende så att du skall kunna ha så stor valfrihet du önskar. Vi har gjort vårt urval så att det finns något för alla oavsett om du reser med eller utan barn, med stor eller liten plånbok, vill bo i lugn och ro eller vill ha mer fart och fläkt, vid havet eller mitt i city. Varför inte en kombinationsresa där du kan kombinera fastland med öar eller öar med öar. Valfriheten blir stor hos oss och den är vår styrka. Hos oss är det du som bestämmer hur många dagar du vill stanna.

Från skandinavien finns flera olika alternativ till flygresor med bland annat lågprisbolag. Med flera bolag kan du kombinera din resa genom att resa ut till en ö och hem ifrån en annan ö. Besök vykortsvackra Santorini med sina vita hus klättrande på klipporna eller varför inte den bedårande ön Lefkas/Lefkada känd för sina vackra sandstränder. Vill du ha mer hålligång och rörelse kanske Rhodos, Kreta eller Kos är din semster. Mellan flera av öarna kan du lätt ta dig med båt.

Grekland är värt att återkomma till då varje ö har sin egen personlighet och skiljer sig åt.
Grekland är dock inte bara resa, semester, sol och bad. Grekland bjuder på ett stort kulturarv oavsett var du befinner dig.

Grekland är fantastiskt och här finns alltid något nytt att upptäcka – väl mött!

Läs mer

Dölj

Visa karta