1 / 31

Hotel del Viale

Courmayeur, Italien

Om Italienska Alperna

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, flerspråkig personal och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även conciergetjänster, skidförvaring och en eldstad i lobbyn. Den kostnadsfria skidbussen gör det enkelt för dig att ta dig till skidbackarna. Du kan stilla din aptit på detta hotells restaurang som serverar lunch och middag. Vill du hellre mysa på rummet har du dessutom tillgång till rumsservice. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis frukostbuffé ingår.

  • Extrasängar finns tillgängliga mot en tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta över Hotel del Viale

Adress

Hotel del Viale

Italienska Alperna, Italien

N 45.796515 E 6.969175

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare