1 / 38

Om Khlong Yai

Mairood Resort ligger i Khlong Yai vid havet, en 12 minuters bilfärd från Banchuens strand. Detta hotell ligger i samma region som både Laem Sok-piren och Long Beach. Känn dig som hemma i ett av de 14 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. I badrummen finns dusch. På rummet finns separata sittutrymmen och vattenkokare. Städning erbjuds på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ratchakaruns strand - 4,3 km
Banchuens strand - 6,8 km
Banchuens strand - 7 km
Khao Lan Thai Red Cross Centre - 7,1 km
Ruby Beach - 8,2 km
Pailins strand - 10 km
Suvarn Gleaw Thongs strand - 29,6 km
Narrowest Point Sign - 30,1 km
Cham Yeams internationella gränsövergång - 40,9 km
Dong Tong-marknaden - 48,3 km

Mairood Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Trat (TDX) - 89,4 km

Receptionen är endast bemannad under vissa tider. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi och cykelparkering. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.00 och 12.00.
  • Avgift för extrasäng: THB 250.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig dygnet runt
  • Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.

Karta över Mairood Resort

Adress

Mairood Resort

Khlong Yai, Thailand

N 11.929173 E 102.781993

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare