1 / 100

Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World

London, Storbritannien

Om London

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dush över badkar, djupa badkar och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och limousine- och taxibokning. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat bastu, dygnet runt-öppet fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Detta boende har fått sin officiella stjärnklassificering från VisitEngland, som är Englands nationella turismnämnd.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World

Adress

Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World

London, England, Storbritannien

N 51.501753 E -0.184483

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare