1 / 21

Hotel Etiuda

Lubin, Polen

Om Lublin

I Lublin ligger Hotel Etiuda i anslutning till kongresscentret, en 4 minuters bilfärd från Kont Gallery och 6 minuter från Lublin Country Museum. Detta hotell ligger 3,7 km från Skansen och 4,4 km från Saski Park. Känn dig som hemma i ett av de 15 luftkonditionerade rummen med kylskåp och platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Skansen - 2,4 km
Lublin Country Museum - 2,7 km
Kont Gallery - 3,1 km
Saski Park - 4,5 km
Maria Curie-Sklodowska-universitetet - 4,5 km
Globus Sports Hall - 4,6 km
Centrum Sportowo-Rekreacyjne - 4,6 km
UP Centrum Kongresowe - 4,7 km
Lublins katolska universitet - 4,7 km
Henryk Wieniawski-filharmonikerna - 5 km
Lublin Conference Centre - 5 km
Centre for the Meeting of Cultures - 5 km
Musical Theatre - 5,1 km
Lublin Plaza - 5,3 km
Lublin Union Monument - 5,6 km

Hotel Etiuda rekommenderar att du använder flygplatsen Lublin (LUZ) - 34,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även shopping på boendet, bröllopstjänster och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Deras restaurang Etiuda, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Frukost serveras mot en avgift dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Frukostavgift: PLN 30 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 3 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta Hotel Etiuda

Adress

Lublin Lubelskie

GPS: N 51.255137 E 22.483197

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare