Våra resmål » Polen
Polen

Polen

Polen - Storstäder, sevärdheter och en fin riviera

Sök och boka resa

search

Polen

En bilsemester i Polen ger dig en varierad och innehållsrik semester. Men du kan också välja att resa med flyg med något av lågprisbolagen till Warszawa, Krakow och Gdansk. I Polen finns ett rikt kulturarv, som tas tillvara på med beundransvärt engagemang. Det polska köket lockar med nya smakupplevelser och många traditionella rätter som gör restaurangbesök till ett nöje. Här finns prisvärd shopping på lokala marknader med livlig atmosfär och i stora, moderna shoppingcentra samt flera spa att välja mellan. I vårt utbud kan du välja hotell i Krakow, Warszawa, trestadsområdet Gdynia-Sopot-Gdansk och härliga badorter på Polska rivieran.

Härlig prisnivå

Det är fortfarande prisvärt att resa till Polen och du kan unna dig det lilla extra. När det gäller shoppingen hittar du här både inhemska varor och internationella märkesvaror till låga priser. CD skivor, inhemska skor, den berömda polska vodkan samt en mängd lokala produkter är mycket prisvärda. Unna dig en klassisk konsert till bra pris, billiga taxiresor när du blir trött i fötterna och njut av restaurangernas prislistor.

En weekend i Polen är aldrig fel!

Till Polen kan du resa året om. Allra bäst är våren som kommer tidigt och gör att uteserveringarna öppnar när vi fortfarande har vinterjackorna på här hemma. Likaså gör den milda hösten det möjligt att strosa utomhus långt in i oktober. Så förstås sommarfestivalerna och julmarknaderna som lockar fler och fler turister varje år. Du kan välja boende efter tycke och smak - både hotell och semesterlägenheter finns i olika prisklasser. Framförallt längst kusten har många hotell ett eget spa eller wellness där du på din semester kan unna dig prisvärda behandlingar.

Läs mer

Dölj

Visa karta