1 / 100

Hotel Montera Madrid, Curio Collection By Hilton

Madrid, Spanien

Om Madrid

Hotel Montera Madrid, Curio Collection By Hilton ligger i Madrid (i området Madrid Centro), ett stenkast från Gran Via och en 6 minuters promenad från Puerta del Sol. Detta hotell med lyxprofil ligger 1 km från Plaza Mayor och 0,5 km från Calle de Alcalá. Känn dig som hemma i ett av de 93 luftkonditionerade rummen med minibarer och espressobryggare. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gran Via - 0,1 km
Casino Gran Vía - 0,2 km
Calle de Preciados - 0,4 km
Plaza de Callao - 0,5 km
Calle de Alcalá - 0,5 km
Puerta del Sol - 0,5 km
Círculo de Bellas Artes - 0,6 km
Teatro Rialto - 0,6 km
Plaza de Santo Domingo - 0,7 km
Teatro Lope de Vega - 0,7 km
Plaza de Santa Ana - 0,8 km
Parlamentet - 0,8 km
Plaza de España - Princesa - 0,9 km
Paseo del Prado - 0,9 km
Teatro Coliseum - 1 km

Den största flygplatsen i närheten är Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), Madrid, Spanien - 17,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och värdeförvaringsskåp i receptionen. Här erbjuder man fitnesscenter och säsongsöppen utomhuspool. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Hotellets gäster har tillgång till rumsservice (under begränsade tider) och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 07.00 och 11.00 och på helger mellan 07.30 och 11.00 mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 34 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för närliggande parkering: EUR 29 per per natt (250 meter bort)
  • En avgift tas ut för tidig incheckning (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Montera Madrid, Curio Collection By Hilton

Adress

Hotel Montera Madrid, Curio Collection By Hilton

Madrid, Spanien

N 40.41969 E -3.701897

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare