1 / 56

One Shot Prado 23

Madrid, Spanien

Om Madrid

One Shot Prado 23 ligger centralt i Madrid, en fem minuters promenad både från Plaza de Santa Ana och Thyssen-Bornemisza nationalmuseum. Detta hotell i boutique-stil ligger 0,5 km från Puerta del Sol och 0,5 km från Pradomuseet. Känn dig som hemma i ett av de 42 individuellt inredda rummen med iPod-dockningsstationer och minibarer. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LCD-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Parlamentet - 0,2 km
Plaza de Santa Ana - 0,2 km
Thyssen-Bornemisza nationalmuseum - 0,3 km
Paseo del Prado - 0,3 km
Calle de Alcalá - 0,4 km
Puerta del Sol - 0,5 km
Pradomuseet - 0,5 km
Círculo de Bellas Artes - 0,6 km
Calle de Preciados - 0,6 km
El Oso y el Madrono - 0,7 km
Casino Gran Vía - 0,8 km
Royal Botanical Garden (botanisk trädgård) - 0,8 km
Gran Via - 0,8 km
Fnac - 0,9 km
Plaza Mayor - 0,9 km

One Shot Prado 23 rekommenderar att du använder flygplatsen Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), Madrid, Spanien - 18,1 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk.
  • Avgift för parkering under tak: EUR 29.00 per dag
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta One Shot Prado 23

Adress

Madrid Madrid

GPS: N 40.415052 E -3.698112

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare