1 / 40

Euphoria Barbaross Beach Resort

Side, Turkiet

Om Manavgat

Satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och gratis produkter i minibar. Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds bland annat inomhuspool, vattenrutschkana och säsongsöppen utomhuspool. Detta boende har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en frisersalong. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen.

  • En avgift tas ut för sen utcheckning

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Euphoria Barbaross Beach Resort

Adress

Euphoria Barbaross Beach Resort

Manavgat, Turkiet

N 36.670403 E 31.642173

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare