1 / 35

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Memphis - TN, USA

Om Memphis

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel ligger centralt i Memphis, en 1 minuters bilfärd från University of Memphis och 10 minuter från Beale Street. Detta hotell ligger 15,4 km från Graceland och 10,7 km från FedEx Forum. Känn dig som hemma i ett av de 82 luftkonditionerade rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen har sängtillbehör av högsta kvalitet, och samtliga rum har en bäddsoffa. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

University of Memphis - 0,1 km
Galloway Golf Course - 1,9 km
Audubon Park - 2 km
Memphis Museum of Science & History - 2,3 km
Memphis Botanic Garden - 3,6 km
Simmons Bank Liberty Stadium - 3,8 km
Dixon Gallery and Gardens - 3,8 km
Theatre Memphis - 4 km
Barnmuseet i Memphis - 4 km
CCHS Orange Mound Health Center - 4,9 km
Overton Park - 5 km
Hattiloo Theatre - 5,6 km
Overton Square - 5,8 km
Memphis Brooks Museum of Art - 6,3 km
Rhodes College - 6,5 km

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Memphis International Airport (MEM) - 13,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till dygnet runt-öppet fitnesscenter, gratis wi-fi och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta hotell har även bröllopstjänster, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och danssal. Gäster kan snabbt och enkelt ta sig runt med den kostnadsfria bussen som rör sig inom ett område på 3 mi. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Medallion Restaurant, som specialiserar sig på amerikanska köket, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 10.00.
  • Avgift för frukostbuffé: USD 12.00 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Adress

Holiday Inn University of Memphis All Suite, an IHG Hotel

Memphis, Tennessee, USA

N 35.12305 E -89.938835

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare