1 / 19

Tenuta Rinella

Brindisi, Italien

Om Mesagne

I Mesagne hittar du Tenuta Rinella en kvarts bilfärd från Castello di Mesagne och Chiesa di San Pietro a Crepacore. Detta townhouse ligger 18 km från Porto di Brindisi och 11,3 km från Casa Museo Ribezzi Petrosillo. Känn dig som hemma i ett av de 3 rummen med kylskåp och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och bidéer. På rummet finns skrivbord och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds i begränsad utsträckning. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Castello di Mesagne - 3,2 km
Chiesa di San Pietro a Crepacore - 9,7 km
Casa Museo Ribezzi Petrosillo - 11,3 km
Museo del Sottosuolo - 12,9 km
Carrisiland Resort - 13 km
Santuario Maria S.S. di Cotrino - 13,2 km
Frantoi Oleari Ipogei - 14,2 km
Le Colonne Shopping Center - 15 km
Cantine Due Palme - 15,6 km
Forum Eventi - 15,9 km
Parco Comunale Cesare Braico - 16 km
Court of Brindisi - 16,5 km
Masseria Li Veli - 16,6 km
Perrinos sjukhus - 16,9 km
Cripta Di San Biagio - 17,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Brindisi (BDS-Papola Casale) - 21,3 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och mikro i allmänt utrymme. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och ett picknickområde. Tenuta Rinella har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.30 och 11.00.
  • Avgift för husdjur: EUR 5 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: EUR 30 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 5000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Tenuta Rinella

Adress

Tenuta Rinella

Mesagne, Italien

N 40.53806 E 17.82641

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare