1 / 56

Çınar Family Suite Hotel

Alanya, Turkiet

Om Milas

Çınar Family Suite Hotel ligger i Manavgat, en fem minuters bilfärd från både Side västra strand och Side hamn. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 9 km från Manavgat vattenfall och 9,7 km från Aquapark. Känn dig som hemma i ett av de 73 rummen med minibarer. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Side västra strand - 0,6 km
Sulton Hamam Side - 1,1 km
Sides romerska ruiner - 1,9 km
Sides romerska amfiteater - 2,3 km
Sides museum - 2,4 km
Temple of Tyche - 2,4 km
Side Agora - 2,4 km
Kiralama SUP - 2,4 km
Side östra strand - 2,7 km
Side hamn - 2,8 km
Apollo och Atenas tempel - 2,9 km
Nova shoppingcenter - 4 km
Genel plaj - 6,6 km
Antalya Buyuksehir Belediye Tiyatrosu - 8 km
Manavgat vattenfall - 9 km

Çınar Family Suite Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 65,1 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Efter ett dopp i en av 2 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och en spelhall. Gäster kan enkelt ta sig till stranden genom att hoppa på den kostnadsfria strandbussen. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

På detta hotell kan du äta något gott på derasbufférestaurang med loungebar. Vill du hellre ta det på rummet erbjuds rumsservice dygnet runt. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar vid poolen.

  • Avgift för flygtransfer: EUR 100.00 per fordon (tur och retur)
  • Ett värdeförvaringsskåp på rummet finns tillgängligt mot en tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Çınar Family Suite Hotel

Adress

Çınar Family Suite Hotel

Milas, Turkiet

N 36.784749 E 31.391546

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare