1 / 75

The Esplanade Hotel

Newquay, Storbritannien

Om Newquay

The Esplanade Hotel ligger i Newquay på stranden, en tio minuters bilfärd från både Fistral Beach och Watergate Bay Beach. Detta hotell med exklusiv profil ligger 26,1 km från Padstow Harbour och 0,6 km från Indoor Bowling Newquay. Känn dig som hemma i ett av de 90 rummen med platt-tv. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Indoor Bowling Newquay - 0,5 km
Fistral Beach - 0,6 km
Newquay Golf Club - 1,1 km
Crantock Beach - 1,1 km
Lighthouse Cinema - 1,2 km
Pirate's Quest Newquay - 1,5 km
Harbour Beach - 1,6 km
Blue Reef Aquarium - 1,6 km
Newquay Parish Church - 1,7 km
Mount Wise Stadium - 1,7 km
Huer's Hut - 1,8 km
Towan Beach - 1,9 km
Beacon Cove - 2 km
South West Coast Path Section 17 Trailhead - 2,1 km
Newquay Boating Lake - 2,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Newquay (NQY-Newquay Cornwall) - 10,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Begränsad parkering erbjuds på plats. Här finns bland annat tillgång till inomhuspool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Njut av lokala rätter på Cove Restaurant, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift. Detta boende har fått sin officiella stjärnklassificering från VisitEngland, som är Englands nationella turismnämnd.
  • Avgift för komplett frukost: GBP 25 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: GBP 15 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): GBP 10.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över The Esplanade Hotel

Adress

The Esplanade Hotel

Newquay, England, Storbritannien

N 50.412351 E -5.103183

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare