1 / 59

Al Giardino dell'Alloro - Locazioni Turistiche

Palermo, Italien

Om Palermo

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, dator och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och parkering (avgift tillkommer) finns på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Al Giardino dell'Alloro - Locazioni Turistiche har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta bed and breakfast innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Al Giardino dell'Alloro - Locazioni Turistiche

Adress

Al Giardino dell'Alloro - Locazioni Turistiche

Palermo, Italien

N 38.11514 E 13.36776

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare