1 / 100

Seven Hotel Paris

Paris, Frankrike

Om Paris

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, och premium-kanaler erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Koppla av och varva ned med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Hotellets gäster har tillgång till rumsservice (under begränsade tider) och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France.

  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Seven Hotel Paris

Adress

Seven Hotel Paris

Paris, Frankrike

N 48.838951 E 2.345745

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare