1 / 100

Le Royal Monceau - Raffles Paris

Paris, Frankrike

Om Paris

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar och dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och gratis dagstidningar. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Här har du bland annat tillgång till gym, inomhuspool och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta palats innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Le Royal Monceau - Raffles Paris

Adress

Le Royal Monceau - Raffles Paris

Paris, Frankrike

N 48.875946 E 2.300272

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare