1 / 33

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Airport West

Indianapolis, USA

Om Plainfield

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Airport West ligger i Plainfield nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Chateau Thomas Winery och Hummel Park. Detta hotell ligger 23,1 km från Indianapolis Motor Speedway (speedwaybana) och 23,9 km från Lucas Oil Stadium. Känn dig som hemma i ett av de 96 luftkonditionerade rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och underhållning erbjuds i form av en platt-tv med kabelkanaler. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Chateau Thomas Winery - 0,5 km
Hummel Park - 3,1 km
Sodalis Nature Park - 3,3 km
Capitol Sports Center - 4,8 km
The Shops at Perry Crossing - 5,4 km
Splash Island - 8,1 km
St. Francis Hospital & Health Centers - 10,3 km
IU Health West Hospital - 14,9 km
Rolls-Royce Heritage Trust - 18,2 km
8 Seconds Saloon - 19,8 km
Lucas Oil Indianapolis Raceway Park - 20,7 km
Indiana Medical History Museum - 21 km
Eskenazi Health Center Westside - 22,1 km
Brownsburg Hospital - 22,1 km
Hendricks Regional Health Brownsburg Hospital - 22,1 km

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Airport West rekommenderar att du använder flygplatsen Indianapolis International Airport (IND) - 10,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Plainfield? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 68 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter, gratis wi-fi och varuautomat. En gratis kontinental frukost ingår.
  • Avgift för flygtransfer: USD 20 per rum (enkel resa)
  • Avgift för husdjur: USD 25.00 per boende per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 18 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och munskydd krävs i allmänna områden för ovaccinerade gäster.

Karta över La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Airport West

Adress

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Airport West

Plainfield, Indiana, USA

N 39.67359 E -86.366844

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare