1 / 69

Hotel Calá & Divino

Salvador de Bahia, Brasilien

Om Porto Seguro

Hotel Calá & Divino ligger i Porto Seguro och placerar dig 5,7 km från Outeiro Beach och 5,7 km från Praia do Espelho. Detta hotell med lyxprofil ligger 8 km från Amores-stranden och 26,4 km från Quadrado-torget. Känn dig som hemma i ett av de 8 individuellt inredda rummen med minibarer och smart-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Satu Beach - 4 km
Espelho-stranden - 4,4 km
Praia do Espelho - 4,4 km
Outeiro Beach - 4,4 km
Amores-stranden - 8 km
Discovery Coast Atlantic Forest Reserves - 17,8 km
Praia de Ipatimirim - 21,5 km
Itapororoca Beach - 21,9 km
Rio Verde Beach - 24,1 km
Praça da Independência - 24,8 km
Tancredo Neves Square - 25 km
Quadrado-torget - 26,4 km
Quadrado-kyrkan - 26,4 km
Nativos strand - 26,6 km
Coqueiros strand - 26,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Porto Seguro (BPS) - 52,6 km

Gäster har tillgång till bland annat flerspråkig personal, bibliotek och värdeförvaringsskåp i receptionen. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Låt väl smaka på Restaurante da Falésia, en av de 2 restauranger detta hotell erbjuder. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på boendets strandbar eller en av 2 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukost enligt egen beställning dagligen mellan 07.30 och 10.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Serviceavgift: 10 procent
  • Depositionen ska betalas via banköverföring inom 48 timmar efter bokning.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för husdjur: BRL 420 per husdjur per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Calá & Divino

Adress

Hotel Calá & Divino

Porto Seguro, Brasilien

N -16.6535443 E -39.1772687

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare