1 / 35

Caracol Plaza

Oaxaca, Mexiko

Om Puerto Escondido

Caracol Plaza ligger i Puerto Escondido nära stranden, ett stenkast från Commercial Walkway och 7 minuters promenad från Playa Principal. Detta hotell vid stranden ligger 0,6 km från Zicatela Beach och 0,8 km från Playa Marinero. Känn dig som hemma i ett av de 192 rummen. Rummen har privata balkonger. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Commercial Walkway - 0,2 km
Playa Principal - 0,6 km
Zicatela Beach - 0,6 km
Playa Marinero - 0,8 km
Benito Juarez Market - 1,8 km
Puerto Angelito-stranden - 1,8 km
Carrizalillostranden - 2 km
Playa Coral - 2,7 km
Bacocho Beach - 3,7 km
Punta Zicatela - 6,4 km
Laguna de Manialtepec - 18,4 km
Playa Dorado - 34,6 km
Playa Roca Blanca - 39,4 km

Caracol Plaza rekommenderar att du använder flygplatsen Puerto Escondido, Oaxaca (PXM-Puerto Escondido Intl.) - 4 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), värdeförvaringsskåp i receptionen och hiss. Planerar du ett event i Puerto Escondido? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 350 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och bankettsal. Deras restaurang LA CAVA, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). På detta hotell kan du ta ett uppfriskande dopp i poolen och beställa din favoritdrink från poolbaren. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: MXN 150–250.00 för vuxna och MXN 150.00–250.00 för barn (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Caracol Plaza

Adress

Caracol Plaza

Puerto Escondido, Oaxaca, Mexiko

N 15.86334 E -97.062522

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare