1 / 41

Sunside Central Park Apartamentos - Only Adults

San Antonio, Spanien

Om Sant Antoni de Portmany

Detta lägenhetshotell ligger centralt i Sant Antoni de Portmany, en 1 minuters bilfärd från San Antonio Sunset Strip och 13 minuter från Cala Bassa strand. Detta lägenhetshotell ligger 16 km från Ibizas hamn och 16,6 km från Playa de Talamanca. Slå dig till ro i den här lägenheten och gör dig hemmastadd i pentryt, som har ett kylskåp och en spishäll. Det finns en privat balkong eller terrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellitkanaler erbjuder underhållning. Bekvämligheter som ingår är värdeförvaringsskåp och mikrovågsugn. Städning sker en gång per vistelse. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Columbi ägg - 0,1 km
Platja de S'Arenal - 0,2 km
San Antonio-kyrkan - 0,3 km
San Antonio Marina Port - 0,5 km
Passeig de ses Fonts - 0,8 km
San Antonio Sunset Strip - 1 km
Ibiza Karting San Antonio - 1 km
Air Zone Ibiza - 1,1 km
Caló des Moro - 1,3 km
Calo des Moros strand - 1,3 km
Playa Es Puet - 1,3 km
Playa de s'Estanyol - 1,9 km
Aquarium Cap Blanc - 2,1 km
Playa Cala Gració - 2,3 km
Caló d'en Serral Beach - 2,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Ibiza (IBZ) - 19,5 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, expressincheckning och expressutcheckning. Här har du tillgång till fritidsnöjen som utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. På lägenhetshotellets kafé kan du stilla hungern, och du kan även köpa snacks i deras snackbar/deli. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster under 18 år är inte tillåtna på det här boendet, som endast är avsett för vuxna.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
Observera att i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca och Sant Antoni på Ibiza finns en begränsning för All Inclusive. Maximalt antal alkoholhaltiga drycker per person är begränsat till sex per dag som kan serveras och dessa drycker tillhandahålls endast under lunch och middag (3 vardera)

Karta Sunside Central Park Apartamentos - Only Adults

Adress

Sant Antoni de Portmany Ibiza

GPS: N 38.979843 E 1.306957

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare