1 / 35

The Penn Stater Hotel and Conference Center

State College - PA, USA

Om State College

The Penn Stater Hotel and Conference Center ligger centralt i State College, ett stenkast från Pennsylvania State University och en knapp fem minuters bilfärd från Beaver Stadium. Detta hotell ligger 3,4 km från Bryce Jordan Center och 2 km från Mount Nittany Medical Center. Känn dig som hemma i ett av de 300 luftkonditionerade rummen med kylskåp och platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord, kaffe- och tebryggare och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pennsylvania State University - 0,1 km
Mount Nittany Medical Center - 2 km
Beaver Stadium - 3 km
Bryce Jordan Center - 3,4 km
Pegula Ice Arena - 3,7 km
The Arboretum at Penn State - 3,8 km
Centre County Historical Society - 4,1 km
Palmer Museum of Art - 4,5 km
What-A-Blast Extreme Laser Tag - 4,7 km
Nittany köpcentrum - 5,8 km
Discovery Space of Central Pennsylvania - 5,9 km
Wynwood House - 7,2 km
Geisinger - Patton Forest - 7,9 km
Penn State University's Blue and White Golf Courses - 8,5 km
Pennsylvania Military Museum - 8,7 km

The Penn Stater Hotel and Conference Center rekommenderar att du använder flygplatsen State College, PA (SCE-University Park) - 9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, dator och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i State College? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 5388 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis under begränsade tider. Här har du tillgång till fritidsnöjen som inomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Gardens, deras restaurang med loungebar, ståtar med utsikt över trädgården. Du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: USD 18–50 för vuxna och USD 18–35.00 för barn (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över The Penn Stater Hotel and Conference Center

Adress

The Penn Stater Hotel and Conference Center

State College, Pennsylvania, USA

N 40.832464 E -77.84476

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare