1 / 29

Arena Dorada - Apartments

Puerto del Carmen, Kanarieöarna

Om Tias

Arena Dorada - Apartments placerar dig i hjärtat av Tías, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Puerto del Carmen Beach och Lanzarote Golf Resort. Detta lägenhetshotell med golfbana ligger 2,6 km från Playa Pocillos och 13,1 km från Universidad Nacional de Educación a Distancia. Känn dig som hemma i ett av de 80 individuellt inredda rummen som har pentry med kylskåp och spishäll. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. På rummet finns telefon, skrivbord och mikrovågsugnar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Puerto del Carmen Beach - 0,5 km
Gran Casino de Lanzarote - 0,8 km
La Peñita - 0,8 km
Timanfaya Sub - 1 km
Centro Deportivo Fariones - 1,2 km
Playa Chica - 1,5 km
Playa El Barranquillo - 1,5 km
Playa Pocillos - 1,6 km
Lanzarote Golf Resort - 2,2 km
Playa de Matagorda - 3,5 km
Casa Museo José Saramago - 3,8 km
Lanzarotes stränder - 4,6 km
Bodeguita Vega Volcán - 8,5 km
Playa de Matagorda - 9,1 km
Playa de Guasimeta - 9,3 km

Arena Dorada - Apartments rekommenderar att du använder flygplatsen Arrecife (ACE-Lanzarote) - 8,7 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, expressincheckning och expressutcheckning. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool och hyrcyklar. Detta lägenhetshotell i medelhavsstil har även gratis wi-fi, shopping på boendet och en tv i allmänt utrymme. Du kan stilla din aptit på lägenhetshotellets restaurang som serverar lunch, middag och brunch. Vill du hellre stanna kvar på rummet och mysa har du dessutom tillgång till rumsservice. Törstig? Släck din törst på boendets bar, strandbar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 7 för vuxna och EUR 4 för barn
  • Avgift för värdeförvaringsskåp på rummet: EUR 1.5 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för golftider och massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta lägenhetshotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning är tillgänglig.

Karta över Arena Dorada - Apartments

Adress

Arena Dorada - Apartments

Tias, Spanien

N 28.921209 E -13.656781

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare