Sök och boka resa

search
Puerto del Carmen
» Våra resmål » Kanarieöarna » Lanzarote » Puerto del Carmen

Puerto del Carmen i Kanarieöarna

Avslappnad semester i Puerto del Carmen

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Puerto del Carmen i Kanarieöarna

Hit kommer du att resa tillbaka!

Är resmålet för dig som under din semester vill ha högklassiga stränder och samtidigt tillgång till ett brett utbud av restauranger, barer, nöjesliv och shopping. Puerto del Carmen är öns största resmål och erbjuder besökaren en variationsrik vistelse.

Ett besök i Puerto del Carmens gamla stadsdel på kvällen är ett måste under din semester. Här finns allt från genuina restauranger med läckra tapas på menyn till några av öns mest högklassiga restauranger.

På söndagar kan du resa och besöka marknaden i Teguise och försöka förhandla dig fram till bra priser på lokalt hantverk, sidentyg, kryddor etc. Huvudstaden Arrecife ligger inte heller långt bort från Puerto del Carmen och kommunikationerna är utmärkta.

Stränderna i Puerto del Carmen håller hög standard och är många till antalet. Barnen trivs utmärkt på de ofta långgrunda sandstränderna med kristallklart vatten och sandbotten. Om du väljer att ta en paus från badandet kan du passa på att strosa fram längs den fem km långa strandpromenaden Avenida de las Playas och njuta den varma Atlantbrisen som bärs fram av Atlantens böljande vågor.

Vårt utbud av boende i Puerto del Carmen är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boende för din semester.