1 / 27

Ramada by Wyndham Tucson

Tucson - AZ, USA

Om Tucson

Ramada by Wyndham Tucson ligger centralt i Tucson, en 3 minuters bilfärd från Tucson Convention Center och 6 minuter från University of Arizona. Detta hotell ligger 11,1 km från Tucson Mall och 12,5 km från Davis-Monthan Air Force Base. Känn dig som hemma i ett av de 174 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pusch Ridge Resort Course - 0,6 km
Garden of Gethsemane - 0,8 km
Tucson Music Hall - 0,8 km
Tucson Convention Center - 0,9 km
Tucson Museum of Art - 1,1 km
Arizona Theatre Company - 1,1 km
St. Augustines katedral - 1,2 km
Fox Theatre (teater) - 1,2 km
Historic Pima County Courthouse - 1,3 km
Steinfeld Mansion - 1,3 km
Presidio San Agustin del Tucson - 1,4 km
Children's Museum Tucson - 1,4 km
Tucson Convention and Visitor Bureau - 1,4 km
Downtown History Museum - 1,5 km
Pinery Canyon Loop - 1,5 km

Närmaste flygplatser är:
Tucson International Airport (TUS) - 13,3 km
Tucson, AZ (AVW-Marana Regional) - 36,2 km

Rekommenderad flygplats för Ramada by Wyndham Tucson är Tucson International Airport (TUS).

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Tucson? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1301 kvadratmeter, däribland konferensrum och 9 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till bubbelpool, utomhustennisbana och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Ramada by Wyndham Tucson har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.30 och 09.00. Följande anläggningar är stängda efter årstid varje år från 30 oktober till 28 februari:
  • Tennisbanor
  • Deposition för husdjur: USD 35 per vistelse
  • Avgift för husdjur: USD 35 per husdjur per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: USD 10 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är öppen mellan mars och december.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och munskydd krävs i allmänna områden för ovaccinerade gäster.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Ramada by Wyndham Tucson

Adress

Ramada by Wyndham Tucson

Tucson, Arizona, USA

N 32.21681 E -110.98006

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare