1 / 41

Comfort Suites Central/I-44

Tulsa - OK, USA

Om Tulsa

Comfort Suites Central/I-44 ligger centralt i Tulsa, en tio minuters bilfärd från både Tulsa Expo Center och St. Francis Hospital. Detta hotell ligger 13,3 km från BOK Center och 12,2 km från Gathering Place. Känn dig som hemma i ett av de 63 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen har bäddmadrass och sängtillbehör av högsta kvalitet, och samtliga rum har en kingsize- bäddsoffa. Gratis fast internetanslutning och wi-fi. Underhållning erbjuds i form av en 25-tums platt-tv med kabelkanaler. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tulsa Community College - 3,9 km
Southroads Shopping Center - 4,2 km
Oklahoma Wesleyan University (universitet) - 4,3 km
Tusla Promenade - 4,6 km
McClure Park - 4,6 km
Oklahoma University - Tulsa - 4,6 km
LaFortune Park - 5,3 km
Tulsa Expo Center - 6 km
Woodland Hills Mall - 6 km
All Star Sports Complex - 6,1 km
La Fortune Park Golf Course - 6,4 km
Safari Joe's H2O - 6,4 km
Golden Driller - 6,8 km
Drillers Stadium - 6,8 km
Tulsa County Fairgrounds - 6,9 km

Comfort Suites Central/I-44 rekommenderar att du använder flygplatsen Tulsa International Airport (TUL) (flygplats) - 9,1 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och gratis dagstidningar i lobbyn. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till bland annat inomhuspool, bubbelpool och bastu. Detta hotell har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en tv i allmänt utrymme. Comfort Suites Central/I-44 har en livsmedelsaffär/närbutik där gäster kan köpa nåt gott att äta.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: USD 150.00

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 18 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Höjdbegränsning gäller för parkering.

Karta över Comfort Suites Central/I-44

Adress

Comfort Suites Central/I-44

Tulsa, Oklahoma, USA

N 36.11443 E -95.88829

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare